Public.CSArenaX.Ro // mentenanta 193.84.64.58:27015
CSArenaX RPG | Joi 28.02 ora: 18:00 deschiderea | 89.34.24.180:7777

Toate drepturile rezervate! Copyright by CSArenaX.Ro

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Doresc s-a primesc gradul de Helper pe acest server fiindca doresc sa ajut lumea si sa le rezolv intrebarile.
 3. Today
 4. Last week
 5. Vreau sa imi dai PM cand poti sa dai testul.
 6. Wanted List / Arrest List: Wanted 1 - Furtul vehicul* Wanted 2 - Atacare civil* -Neconformare ordin* Wanted 3 - Posesie droguri * - Atacare politist (politistul respectiv trebuie sa acorde wanted)* Wanted 4 -Omorarea unui politist* - Omorarea unui civil* Wanted 5 -Kamikaze (omorarea mai multor persoane bubuind masina, avion etc.)* Wanted 6 -runner* -complice la rob* -hack(armura, grenade, arme, inexistente in gunshop etc.)* -deconectarea din joc pentru a evita politia ([/q] la somatii. (Faci ss clar in care apare ca s-a deconectat, [/q] in timpul unei urmariri) de minim 2 ori.* * - Nu are drept de predare * - Are drept de predare
 7. Sedinta va avea loc o data pe luna: Duminica la ora 19:00 , ea fiind obligatorie ! Sedinta o sa fie anuntata de lideri cu 48 de ore inainte pentru ca fiecare membru sa fie informat. Daca nu puteti sa ajungeti la o sedinta organizata postati dupa urmatorul model. * Nume: * Rank: * Data sedintei: * Lipsesc din motivul: * Alte precizari?: Trebuie sa faceti invoirile inainte sa inceapa activitatea.
 8. Inactivitate acceptata.
 9. Nickname: Wick Zile în facțiune: 3 Câte zile de inactivitate am nevoie: 4 ( incepand de pe 23.04.2019). De ce am nevoie de inactivitate?: Plec din oras. Alte precizări: Nu am.
 10. * În caz că ești inactiv mai mult de 3 zile, aici poți face o cerere de inactivitate. * Cererile de inactivitate sub 3 zile nu vor fi acceptate. (!) Important * O inactivitate poate fi făcută maxim pentru 5 zile. * Aveți dreptul la doar doua cereri de inactivitate pe lună. * Managerul Liderilor are dreptul de a accepta / respinge inactivitățile. Model pentru inactivitate: Nickname: Zile în facțiune: Câte zile de inactivitate am nevoie: De ce am nevoie de inactivitate?: Alte precizări:
 11. Salut! Asteptam link de la panel: www.panel.csarenax.ro Pui link cu contul.
 12. Nume:CiobanuRazvan Varsta:14 O scurta caracterizare:Voce suptire,amuzant,mic de statura,par blond inchis,ochi caprui etc. Ore jucate + link panel spre profilul tau:1 ora cred dar voi juca mai mult link nu am Motivul pentru care doreşti Helper:sa ajut sv cat si persoanele din el Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?:cu nimic toti suntem la fel Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?:DA Ai experienţă ca şi Helper?:Asa si asa Ai citit regulamentul serverului?:DA Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?:Cu ori ce e nevoie Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fi acceptat:Chiar pot ajuta 2 Sunt priceput ca si helper 3 ajut playeri bine Esti constient ca daca vei fi acceptat trebuie sa sa sustii un test?: Alte precizări:NU
 13. Earlier
 14. Salut! Aceasta problema o sa fie "investigata". Pana atunci - Revenim cu REPLY.
 15. Am gasit un bug in care nu imi pot selecta vehiculele din sloturile din SHOP. Dovada ca detin acele vehicule se gaseste pe panel https://panel.csarenax.ro/profile/384 si in joc daca dau se spawnez acele masini (Bullet si SandKing) nu imi apare nici tow nici info nici nimic. Daca se poate rezolva va rog.
 16. Aplicatiile pentru functia de ADMIN nu se mai iau in considerare Staff-ul de pe server decide cand si daca meriti functia de admin.
 17. Nume:Maestrul Varsta:16 ani Ore jucate + link panel spre profilul tau:Pe server am jucat momentan 1 ora, dar pot face mai mult. Motivul pentru care doreşti Admin: Doresc admin pentru a putea ajuta jucatorii care au nevoie, pentru a indeparta codatii de pe server daca vor fi si pentru a lucra in echipa. Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?:Nu ma simt mai bun ca alti. Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?:Daca e nevoie cu cea mai mare placere Ai experienţă ca şi Admin?:Am mai fost pe un server Admin 5. Ai citit regulamentul serverului?:Desigur. Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?:Pot ajuta serverul cu ce este nevoie si cand este nevoie. Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fi acceptat:Imi place sa lucrez in echipa, sa ajut jucatorii, sa ajut serverul Esti constient ca daca vei fi acceptat trebuie sa sa sustii un test?:Sunt constient de acest fapt Alte precizări:Va salut comunitatea CSArenaX <3
 18. Salut! Când ai timp îmi dai PM pentru a lua legătura pentru a susține testul.
 19. Problema pare a fi rezolvată! Cu stima si respect, Co-Fondator CsArenaX Romania.
 20. Nume: Numele meu este Ovidiu. Varsta: Am varsta de 18 ani. O scurta caracterizare: Sunt un baiat asezat la locul meu, nu imi place sa creez probleme, sunt foarte sociabil si mereu deschis sugestiilor si oamenilor. Ore jucate + link panel spre profilul tau: Momentan am 3 ore jucate: https://panel.csarenax.ro/profile/295 Motivul pentru care doreşti Helper: Aplic pentru aceasta functie deoarece consider ca ma voi descurca, intrucat detin si functia de lider al factiunii LSPD. Cunosc server-ul si ma consider pregatit sa ajut si jucatorii noi pe server. Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?: Consider ca toti jucatorii sunt egali, insa pot spune ca amabilitatea si seriozitatea imi ofera un avantaj. Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?: Desigur. Ai experienţă ca şi Helper?: Nu in cadrul acestui server, insa am. Ai citit regulamentul serverului?: Desigur. Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?: Cu tot ce pot, astfel incat acesta sa evolueze si sa atraga mai multi jucatori. Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fi acceptat: Nu am sanctiuni, Imi place sa ajut jucatorii si cunosc server-ul. Esti constient ca daca vei fi acceptat trebuie sa sa sustii un test?: Categoric. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.
 21. Salut! Ti-am lasat PM. Zi frumoasa!
 22. Cunosc parola vreau sa nu mai am graful fost staff pe contul @l3x
 23. Data viitoare încearcă să creezi o aplicație mai dezvoltată.
 24. Salut! Puteti sa imi spuneti mai exact ce doriti ? Cunoasteti parola acelui cont ? Spuneti-mi mai multe pentru a va putea ajuta.
 25. Salut am si eu un cont pe forumul vostru cu numele @l3x. Am vorbit cu fondatorul cand mi-am facut contul spunandu-i ca sunt din fostul staff csarenax . Am primit un grad de fost staff care imi restrictioneaza accesul pe o parte din forum si as vrea sa-mi fie scos acel grad. Va multumesc in cazul in care imi ve-ti scoate acel grad puteti sterge acest account!
 26. Model de postare: Nick-ul tău: Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Alte precizări: ATENȚIE! Aveți maxim 15 minute dacă testul este cu poze si 20 de minute dacă testul este cu video sa postați testul cerut. Dacă ați întrecut limita de timp dar îl postați în maxim o oră de la cererea lui primiți Avertisment Verbal (AV), iar dacă îl postați după o oră primiți Faction Warn (FW). Cine falsifică dovezile primește uninvite. Cine v-a cerut testul are obligația de a da "Quote" iar apoi să il aprobe sau să îl respingă. Dacă aveți 3/3 TW primiți Faction Warn (FW). Dacă aveți 2/2 AV primiți Faction Warn (FW). Un Test Warn expiră in 10 zile. Avertismentele Verbale (AV) nu expiră. Recomand folosirea site-ului imgur.com pentru dovezi. Test Warn (TW) se primește doar dacă ați făcut greșeli minore în timpul testului: nu aveți [/timestamp] ON; nu aveți [/pagesize 20] (doar în cazul în care faceți screenshot-uri la licenta de arme); nu ați prezentat dovada prin care ați cerut clientului să vă arate licențele; nu sancționati jucătorii (nu le acordați acea amendă de $75.000); nu prezentați dovada cu varianta de raspuns a clientului (gun); răspundeți la telefon în timp ce acordați o licență; ați primit o parte din bani (~$100.000) după acordarea licenței; test incomplet; ați cerut / primit banii sau o parte din bani înaintea începerii testului; ați acordat [/givegun] înainte de întrebările testului (gun). Se poate primi Faction Warn (FW) în următoarele situații: nu ați prezentat toate informațiile dinaintea începerii testului (se poate sancționa și cu TW, este decizia liderului); nu ați prezentat dovezi prin care demonstrați că ați primit banii; nu ați pus variantele de răspuns (la testul gun); ați cerut banii sau o parte din bani după acordarea licenței; în unele cazuri se poate acorda TW în loc de FW și invers; stați la vorbă cu un alt player în timp ce acordați o licență altui player (se sancționează ca bataie de joc față de client); ați primit toți banii după acordarea licenței; ați oferit clientului bani pentru achitarea licenței; test incomplet; acordare licență gun într-o zonă diferită față de cele două poligoane din deșert; teste fly / boat "prea ușoare". Se consideră test acordat prea ușor
 27. Informații topic Toți testerii acestei facțiuni au obligația de a face poze greșelilor pe care le observă în timpul testului. Orice test pe care îl dau, testerii sunt obligați să îl posteze aici. Doar testerii, liderul și subliderul au dreptul de a posta aici. Observații pentru testerii facțiunii Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat / nu a mai susținut testul o dată. Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul în poze cu F8 sau un program de făcut screenshot-uri. Trebuie să faceți la fiecare greșeală o poză separat. Ultima poza o faceți când terminați testul și anuntați jucătorul că a trecut / a picat testul. După ce terminați testul, efectuați următoarele acțiuni, în această ordine: Uploadați testul și îl trimiteti Liderului & Co-Liderului. Postați pe forum în topicul cu evidența testelor. Anunțați un rank 6+ pe joc dacă playerul a fost acceptat / respins. Testerii inactivi riscă să-și piardă funcția. Model de postare Nick-ul tău: Nick-ul celui testat: Testul cu numărul: Greșeli făcute de către cel testat (x/3): Verdictul [admis / respins]:
 1. Load more activity