CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Marian.

Fost Staff
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Marian. last won the day on March 8 2018

Marian. had the most liked content!

1 Follower

About Marian.

 • Rank
  User Skill +1
 • Birthday 12/10/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locația
  Pitesti.
 • Interests
  Salut,ma numesc Marian.Am 14 ani.Sunt o persoana serioasa,de treaba si caterinca.

Contact Methods

 • Nick SA:MP
  Marian.
 • Nick CS 1.6
  -
 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Website URL
  https://forum.pctecuci.ro/index.php?/profile/1501-marian/
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  Nu folosesc.
 • Jabber
  Nu folosesc.
 • Skype
  live:dad0bec6cceb9781
 • Facebook
  -

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. Da ce e asta?Chestie din aia cand intri pe site iti ia ceva gen 2 centi sau cum?
 2. Misto,daca ai un cui in cap,bafta.
 3. Salut,in acest tutorial am sa va prezint cum sa obtineti o functie Multi se intreaba,oare cum pot obtine o functie,si sa o pot tine foarte mult timp,ei bine,am sa va dau niste sfaturi: -comportamentul -limbajul -Sa ai o varsta decenta,13+ ani -Sa fii activ -Sa te tii de treaba -Sa faci orice iti spune fondatorul,deoarece ai sa ii inspiri incredere. Sper sa va placa acest tutorial,salut!
 4. Nume :Marian Prenume :Birleanu Vârstă :Am varsta de 14 ani. Primele 5 cifre din CNP (optional): - Număr de postări(minim 50) :Da,le am. Prezintă-te :Salut,Ma numesc Marian,Am varsta de 14 ani,sunt o persoana calma,modesta,cu simtul umorului foarte dezvoltat,practic un sport,acesta se numeste ''lupte greco romane'' , imi place sa dedic foarte mult timp pe acest forum si sa-mi fac cati mai multi prieteni noi. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc foarte mult super moderator,stiu ca nu am posturile necesare,dar nu am cu ce sa le umplu,sper sa ma intelegeti. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt foarte activ,imi place sa ma ocup cu treburi grele,pot aduce aceasta comunitate la un nivel cat mai mare de playeri,care pot detine o functie foarte mult timp. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu playerii noi,oameni care doresc sa faca o aplicatie pentru cerere grad. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2 pe fiecare zi. Alte lucruri de menţionat :Sper sa fiu acceptat. O poza cu tine(optional): - Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial deoarece nu pot filma un tutorial,iar daca as face un tutorial in scris,as ingramadii acest topic.
 5. Te pot ajuta eu,am sa-ti dau un PM. , sau da-mi tu un add daca poti la live:17712436357c8b4f
 6. Misto meme-uri.
 7. Nume :Marian Prenume :Birleanu Vârstă :Am varsta de 14 ani. Primele 5 cifre din CNP (optional):- Număr de postări(minim 50) :Da,le am. Prezintă-te :Salut,ma numesc Marian,am varsta de 14 ani,sunt o fire calma,de treaba,caterinca.Nu ma enervez repede si cred ca asta este o mare calitate a mea.Imi place sa imi fac prieteni noi,sunt o persoana foarte sociala cu simtul umorului foarte dezvolvat. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am moderator si pe alte forumuri. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc Super Moderator,stiu ca nu am post-urile necesare dar am avut mult mai multe,dar s-au sters,sper sa ma accepti,promit ca am sa fiu foarte activ si o sa ma ocup de aceasta functie,am fost si member of the month,de aici este si dovada ca sunt activ. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt destul de pregatit pentru aceasta functie,stiu cum e sa ai o asemenea functie si imi place foarte mult sa ma ocup cu treburi. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu oameni noi,de o varsta cat mai ridicata,pot scapa de oamenii care fac post-hunt sau care injura,etc. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2-3 ore pe fiecare zi. Alte lucruri de menţionat :Stiu ca nu am numarul necesar de post-uri,dar sper sa primesc aceasta functie. O poza cu tine(optional):- Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial video,deoarece PC-ul meu nu prea poate filma,iar daca v-as spune un tutorial in scris,ar fii prea mare.
 8. Eu il aleg pe Stanciu,Dinamo for life <3
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. NICK:Marian. DATA ACTUALA:1/4/2018 ULTIMA DATA CAND TI-AI SCHIMBAT MEMBER TITLE-UL:Acum o saptamana. CE MEMBER TITLE VREI:Activ
 11. Eu la 23 de ani.
 12. NICK:Marian. DATA ACTUALA:1/4/2018 ULTIMA DATA CAND TI-AI SCHIMBAT MEMBER TITLE-UL:Nu l-am schimbat niciodata. CE MEMBER TITLE VREI:Administrator
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password