Public.CSArenaX.Ro // mentenanta 193.84.64.58:27015
CSArenaX RPG | Joi 28.02 ora: 18:00 deschiderea | 89.34.24.180:7777

Toate drepturile rezervate! Copyright by CSArenaX.Ro

uCB

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About uCB

 • Rank
  User Skill +0
 • Birthday 06/25/2000

Profile Information

 • Gender
 • Locația
  Bucuresti

Contact Methods

 • Nick SA:MP
  uCB
 • Nick CS 1.6
  uCB
 1. » Ai citit regulamentu-l? : Da » Nick TS : uCB » Vârsta ta : 18 » Primele 5 numere din CNP : 50006 » Contact : https://steamcommunity.com/profiles/76561198190930815/ sau pe forum » Cu ce ai ajutat serverul ? : Voi sa imi spuneti » Gradul Dorit : Helper , totul se incepe de jos
 2. Dan Nistor, capitanul celor de la Dinamo, a vorbit din nou despre episodul plecarii la FCSB. Jucatorul a comentat, in direct la Ora Exacta in Sport, ceea ce s-a intamplat in legatura cu oferta primita de la stelisti. Intrebat daca putea cere sa plece de la Dinamo, Dan Nistor a dezvaluit ca exista jucatori care au procedat asa. "Daca voiam sa plec la Steaua, mergeam la Steaua! Au fost si alti jucatori care au mers la club si au zis ca nu mai vor sa joace. Un exemplu care-mi vine in minte este Palic. A mers la club si a zis ca vrea sa plece", a declarat Nistor la Pro X. Capitanul lui Dinamo a vorbit si despre relatia cu noul antrenor pe care, desi nu il cunoaste foarte bine, il considera o varianta foarte buna pentru echipa si are incredere ca rezultatele se vor imbunatati.
 3. 8. Un om mergea pe stradă. Şi deodată dispare. - De ce? - L-au ros pantofii.
 4. 7. Un om mergea liniştit prin desert când, deodată, ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge şi iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Şi aşa a luat trei palme din senin.
 5. 6. Ştiţi cum se uită o raţă în beci? - Iei raţa, o duci în beci şi o uiţi acolo.
 6. 5. Merge Bulă la poştă şi îi spune poştaşului: -Nu vă supăraţi, aştept o scrisoare! -Nu mă supăr. Aşteptaţi!
 7. .4. Un om foarte gras stătea în faţa unei grădiniţe de copii. La un moment dat, vine la el o educatoare şi-l întreabă: - Nu vă supăraţi, aşteptaţi un copil? Ca replică, barbatul gras spune: - Nu. Aşa sunt eu mai gras!
 8. 3. Două bufniţe stau pe o creangă. Una: - Buhuhu! Cealaltă: - Da' buhuhu pe bunica-ta, că m-ai speriat.
 9. 2. Nimeni şi Prost au ajuns la mare. Se duc să facă baie: Nimeni se îneacă! Prost sună la salvamar: -Bă, se îneacă Nimeni! Bă, tu eşti prost? -Da, mă, eu sunt!
 10. 1. Un om disperat se adresează unui alt om de pe stradă: - Nu vă supăraţi! spuneţi-mi, vă rog, unde este fabrica de pâine. - Nu mă supăr. Este lângă fabrica de confecţii. - Şi vă mai rog să-mi spuneţi unde este fabrica de confecţii. - Lângă fabrica de pâine. Omul nostru nervos întreabă: - Bine mă, da fabrica de pâine şi cea de confecţii unde le pot găsi ? Civilul foarte calm răspunde: - Una lângă alta!
 11. Pentru ca sunt unii din cei mai marei hackeri si sunt cei mai buni la baut vodka
 12. Pentru a arata mai bine , dai copy de pe site-ul respectiv si il pui in notepad , dupa dai copy de acolo si dai paste aici . Tin sa mentionez ca nu o sa iti mai arate albul acela Informatiile sunt destul de interesante
 13. 10. În ziua de 23 august, Bulişor stătea cu mama sa pe trotuar şi striga: 'Ula!' 'Ula!' 'Ula!' Un militian îi zice tatălui său: 'Vai, ce băieţel cuminte aveţi! Se pare că nu poate să pronunţe litera 'r'. Tatăl îi zice: 'Vă înşelaţi, tovarăşe, nu poate să pronunţe litera 'p'!
 14. 9. Bulă beat, noaptea, pe strada Victoriei. Se opreşte în faţa Guvernului. Vine la el un poliţist: -Circulaţi, nu aveţi voie să staţionaţi. -De ce, domnule poliţist? - Deoarece este sediul Guvernului. -Şi ce dacă, bă? Eu am bani să cumpăr toţi parlamentarii, senatorii şi miniştrii. Apare şi nevasta lui Bulă. -Scuzaţi-l, domnule poliţist, aşa face la beţie. Cumpără toate prostiile...
 15. 8. Într-o zi vine Bulă la şcoală cu ochii vineţi. Profa îl întreabă: Ce-ai păţit, Bulă, de ai ochii vineţi? - Păi, eram în autobuz şi în faţa mea era o femeie căreia îi intrase fusta în fund şi i-am scos-o. Şi, de asta, ea mi-a învineţit ochiul stâng. - Dar dreptul, întreabă profa. - Păi, daca am văzut că nu-i convine, i-am pus fusta la loc.