Public.CSArenaX.Ro // mentenanta 193.84.64.58:27015
CSArenaX RPG | Joi 28.02 ora: 18:00 deschiderea | 89.34.24.180:7777

Toate drepturile rezervate! Copyright by CSArenaX.Ro

Wick

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Nickname: Wick Zile în facțiune: 3 Câte zile de inactivitate am nevoie: 4 ( incepand de pe 23.04.2019). De ce am nevoie de inactivitate?: Plec din oras. Alte precizări: Nu am.
  2. Nume: Numele meu este Ovidiu. Varsta: Am varsta de 18 ani. O scurta caracterizare: Sunt un baiat asezat la locul meu, nu imi place sa creez probleme, sunt foarte sociabil si mereu deschis sugestiilor si oamenilor. Ore jucate + link panel spre profilul tau: Momentan am 3 ore jucate: https://panel.csarenax.ro/profile/295 Motivul pentru care doreşti Helper: Aplic pentru aceasta functie deoarece consider ca ma voi descurca, intrucat detin si functia de lider al factiunii LSPD. Cunosc server-ul si ma consider pregatit sa ajut si jucatorii noi pe server. Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?: Consider ca toti jucatorii sunt egali, insa pot spune ca amabilitatea si seriozitatea imi ofera un avantaj. Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?: Desigur. Ai experienţă ca şi Helper?: Nu in cadrul acestui server, insa am. Ai citit regulamentul serverului?: Desigur. Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?: Cu tot ce pot, astfel incat acesta sa evolueze si sa atraga mai multi jucatori. Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fi acceptat: Nu am sanctiuni, Imi place sa ajut jucatorii si cunosc server-ul. Esti constient ca daca vei fi acceptat trebuie sa sa sustii un test?: Categoric. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.
  3. Los Santos Police Department - Staff-ul Factiunii Lider: Wick Co-lider: - Testeri: - Responsabili cu amenzile:
  4. Los Santos Police Department - Evidenta Teste Acest topic este destinat postarii evidentei testelor de intrare in factiune. In acest topic au dreptul sa posteze doar liderul, co-liderul si testerii din cadrul factiunii. Fiecare test acordat va fi rasplatit cu suma de 1.000.000$. Testerii sunt obligati sa acorde intre 10 si 30 de intrebari. Model de postare: Nume: Numele celui testat: Data: Admis/Respins: Alte precizari:
  5. Los Santos Police Department - Sanctiuni In acest topic va posta doar liderul, respectiv co-liderul sanctiunile acordate membrilor. Model de postare: Nick: Numele celui sanctionat: Motivul sanctiunii: Data: Dovezi: