Public.CSArenaX.Ro // mentenanta 193.84.64.58:27015
CSArenaX RPG | Joi 28.02 ora: 18:00 deschiderea | 89.34.24.180:7777

Toate drepturile rezervate! Copyright by CSArenaX.Ro

Sign in to follow this  
Followers 0
Tr0YB0Y

Regulament General+ Sanctiuni aplicabile in cazul incalcarii

1 post in this topic

Am stabilit modul in care vom sanctiona userii care nu respecta regulamentul comunitatii. Cuvintele/frazele scrise cu albastru reprezinta sanctiunile ce trebuie sa le faceti asupra userilor.
 

 

Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea https://forum.csarenax.ro. Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

Quote


1. Username/profil/avatar/semnatura
1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. Ban permanent fara avertisment sau warn.
1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18 Modificare avatar/semnatura + warn. Urmatoarea data daca se mai repeta primeste ban 30 zile.
1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. Modificare semnatura + warn. La a 3-a repetare se sanctioneaza cu ban 30 zile.
1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. Modificare semnatura + warn. La a 3-a repetare se sanctioneaza cu ban 30 zile.
1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

2. Deschiderea unui nou topic (thread)
2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. Mutare topic sectiunea potrivita + avertisment. Daca se mai repeta warn. A 3-a oara daca se va mai repeta ban 30 zile.
2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.Stergerea topicului + avertisment. Daca se mai repeta warn. A 3-a oara daca se va mai repeta ban 30 zile.
2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. Schimbare nume topic + avertisment. Daca se mai repeta warn. A 3-a oara daca se va mai repeta ban 30 zile.

2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc. Avertisment.Daca se mai repeta warn. A 3-a oara daca se va mai repeta ban 30 zile.

3. Limbajul
3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum.
3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Prima oara avertisment. Dupa care se aplica warn-ul. La cel de al 3-lea warn se da ban automat si stabilim perioada intre 15-90 de zile in functie de gravitate.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.Prima oara avertisment. Dupa care se aplica warn-ul. La cel de al 3-lea warn se da ban automat si stabilim perioada intre 15-90 de zile in functie de gravitate.

4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. Prima oara avertisment. Dupa care se aplica warn-ul. La cel de al 3-lea warn se da ban automat si stabilim perioada intre 15-90 de zile in functie de gravitate.

4.2 Dublu-post
4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. Prima oara avertisment. Dupa care se aplica warn-ul. La cel de al 3-lea warn se da ban automat si stabilim perioada intre 15-90 de zile in functie de gravitate.
4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect. Modificarea postului + avertisment. Daca se mai repeta warn. A 3-a oara daca se va mai repeta ban 30 zile.
4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce 
incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

5.Reclama\Spam 5.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
5.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
5.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.

6. Report
6.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
6.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

7. Regulamente pe sectiune
7.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

Administratia siteului https://forum.csarenax.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament la orice ora,cu sau fara a anunta membrii.

 

Cititi-l cu mare atentie!! Unde n-am postat nicio sanctiune, se intelege de la sine din regulament ce trebuie sa faceti. Pentru sugestii si intrebari postati aici sau imi lasati pm pe forum sau mess.Regulamentul intra in vigoare de maine 16.07.2016 . Orice moderator care nu tine cont de asta va fi sanctionat. De maine sanctionati tot ce este in neregula!! 

Edited by Darkness321

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0