CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Followers 0
Marian.

Cerere Up-Marian.

2 posts in this topic

 1. Nume :Marian
 2. Prenume :Birleanu
 3. Vârstă :Am varsta de 14 ani.
 4. Primele 5 cifre din CNP (optional):-
 5. Număr de postări(minim 50) :Da,le am.
 6. Prezintă-te :Salut,ma numesc Marian,am varsta de 14 ani,sunt o fire calma,de treaba,caterinca.Nu ma enervez repede si cred ca asta este o mare calitate  a mea.Imi place sa imi fac prieteni noi,sunt o persoana foarte sociala cu simtul umorului foarte dezvolvat.
 7. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am moderator si pe alte forumuri.
 8. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc Super Moderator,stiu ca nu am post-urile necesare dar am avut mult mai multe,dar s-au sters,sper sa ma accepti,promit ca am sa fiu foarte activ si o sa ma ocup de aceasta functie,am fost si member of the month,de aici este si dovada ca sunt activ.
 9. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt destul de pregatit pentru aceasta functie,stiu cum e sa ai o asemenea functie si imi place foarte mult sa ma ocup cu treburi.
 10. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu oameni noi,de o varsta  cat mai ridicata,pot scapa de oamenii care fac post-hunt sau care injura,etc.
 11. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2-3 ore pe fiecare zi.
 12. Alte lucruri de menţionat :Stiu ca nu am numarul necesar de post-uri,dar sper sa primesc aceasta functie.
 13. O poza cu tine(optional):-
 14. Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial video,deoarece PC-ul meu nu prea poate filma,iar daca v-as spune un tutorial in scris,ar fii prea mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0