CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Followers 0
Marian.

Cerere UP-Marian.

2 posts in this topic

 1. Nume :Marian
 2. Prenume :Birleanu
 3. Vârstă :Am varsta de 14 ani.
 4. Primele 5 cifre din CNP (optional): -
 5. Număr de postări(minim 50) :Da,le am.
 6. Prezintă-te :Salut,Ma numesc Marian,Am varsta de 14 ani,sunt o persoana calma,modesta,cu simtul umorului foarte dezvoltat,practic un sport,acesta se numeste ''lupte greco romane'' , imi place sa dedic foarte mult timp pe acest forum si sa-mi fac cati mai multi prieteni noi.
 7. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am.
 8. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc foarte mult super moderator,stiu ca nu am posturile necesare,dar nu am cu ce sa le umplu,sper sa ma intelegeti.
 9. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt foarte activ,imi place sa ma ocup cu treburi grele,pot aduce aceasta comunitate la un nivel cat mai mare de playeri,care pot detine o functie foarte mult timp.
 10. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu playerii noi,oameni care doresc sa faca o aplicatie pentru cerere grad.
 11. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2 pe fiecare zi.
 12. Alte lucruri de menţionat :Sper sa fiu acceptat.
 13. O poza cu tine(optional): - 
 14. Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial deoarece nu pot filma un tutorial,iar daca as face un tutorial in scris,as ingramadii acest topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:acceptat:

Sa te pui pe postat tutoriale

 

:tc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0