CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Followers 0
AndreiPenguin

[Cerere Moderator] - AndreiPenguin

2 posts in this topic

 1. Nume : Sebastian
 2. Prenume : Andrei
 3. Vârstă : 15
 4. Primele 5 cifre din CNP (optional):Nu doresc sa fac publice informatii private.
 5. Număr de postări(minim 50) : Am numarul necesar de postari pentru gradul dorit de mine (Moderator)
 6. Prezintă-te :  Ma numesc Andrei, locuiesc in Judetul Bacau. Pot spune ca sunt un baiat de treaba, imi place sa glumesc dar doar atunci cand este cazul si in limita bunului simt, imi place sa ma joc la calculator cu prietenii, sa ies cu ei in oras, imi plac foarte mult sporturile fotbal si handbal, imi place sa lucrez in echipa cat si pe cont propriu, cand cineva imi cere ajutorul incerc sa ajut cat de bine pot si daca incep ceva nu ma las pana nu termin.
 7. Ai moderat și alte forumuri ? : Nu.
 8. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc sa moderez tot forumul.
 9. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Pentru ca se mai intampla ca un player sa mai posteze aiurea,cum mi s-a intamplat ceva,si pot actiona.
 10. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Sa scap de cei care fac aiurea topic si sa pot ajuta comunitatea intr-un fel.
 11. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2-3 ore pe zi.
 12. Alte lucruri de menţionat : Doresc sa mentionez ca am mai fost Modator pe acest forum, dar m-am lasat. Acum am decis ca doresc sa ma apuc SERIOS de acest server, fara sa ma las, prea curand.
 13. O poza cu tine(optional): -
 14. Prezinta-ne un tutorial: 
Edited by AndreiPenguin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0