CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Followers 0
uCB

"Daca voiam sa plec la FCSB, plecam! Au mai fost si altii care au cerut asta conducerii!" Nistor, dezvaluiri din vestiar: jucatorul plecat dupa o discutie cu Negoita

2 posts in this topic

Dan Nistor, capitanul celor de la Dinamo, a vorbit din nou despre episodul plecarii la FCSB. Jucatorul a comentat, in direct la Ora Exacta in Sport, ceea ce s-a intamplat in legatura cu oferta primita de la stelisti. 

Intrebat daca putea cere sa plece de la Dinamo, Dan Nistor a dezvaluit ca exista jucatori care au procedat asa. 

"Daca voiam sa plec la Steaua, mergeam la Steaua! Au fost si alti jucatori care au mers la club si au zis ca nu mai vor sa joace. Un exemplu care-mi vine in minte este Palic. A mers la club si a zis ca vrea sa plece", a declarat Nistor la Pro X.

 daca-voiam-sa-plec-la-fcsb-plecam-au-mai-fost-si-altii-care-au-cerut-asta-conducerii-nistor-dezvaluiri_size6.jpg.673bb216e42f78a26207692aed90c3ec.jpg

Capitanul lui Dinamo a vorbit si despre relatia cu noul antrenor pe care, desi nu il cunoaste foarte bine, il considera o varianta foarte buna pentru echipa si are incredere ca rezultatele se vor imbunatati. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0