CSArenaX Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Followers 0
Alessandro.

Cerere Moderator [Alessandro.]

2 posts in this topic

Nume : Dumitrescu

Prenume : Alessandro

Vârstă : 15.

Primele 5 cifre din CNP (optional):

Număr de postări(minim 50) : 35.

Prezintă-te : Pentru inceput, ma numesc Dumitrescu Alessandro, am varsta de 15 ani, imi place sa joc Handball, vreau sa imi creez o cariera din chestia asta. Sincer, nu imi plac prietenii falsi si sunt de parere ca de ei ma lipsesc, hobby-urile mele sunt: tenis-ul, fotografiatul si sa stau mult pe PC. Statul pe PC pentru mine este ca o pierdere de timp, dar sincer imi place, iar fotografiatul este viata mea, sunt de parere ca prin fotografiat te exprimi, ma simt foarte bine cand fotografiez, atunci cand voi face bani din Cariera de Handball, imi voi cumpara un aparat de fotografiat profesional. In timpul liber imi place sa joc SA-MP.

Ai moderat și alte forumuri ? : Da.

Categoria pe care doreşti să o moderezi :  Resurse Gaming /GTA.

Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Cred ca sunt potrivit pentru aceasta categorie fiindca am experienta in Scripting-ul serverelor de Sa-Mp.

Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu un + in ajutorul membrilor.

Cât timp îţi petreci pe forum? : 2-3 ore + / pe zi.

Alte lucruri de menţionat : Multumesc.

O poza cu tine(optional):

Prezinta-ne un tutorial:

 

Edited by Alessandro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0